Det sunde liv starter i 2015

Har du også sat dig selv et nytårsforsæt om at leve sundere i 2015? Jeg er med stor sandsynlighed ikke den eneste der har gjort dette. Det kan være en generel ide om at leve sundere, eller det kan være du har sat dig bestemte mål for hvad du vil opnå i 2015 som enten giver en sundere livsstil, eller områder som du som i sig selv vil forbedre din krop og dit liv.

Populære områder er at ryge mindre, tabe sig eller dyrker mere motion. Du kan modsat også have sat dig mere håndfaste mål om f.eks. at ville løbe et halvmaraton, helt stoppe med at ryge, tabe 10 kilo eller læse en ny bog hver uge.

Vi kan i teorien lave sådanne forsæt på alle tidspunkter i året, men det er godt at have et fast tidspunkt som f.eks. nytår at have som startpunkt, da det bliver nemmere at sige, “nu starter jeg!”.

Lav investeringer der forbedre dit liv

Det er dog også muligt at lave enkelte investeringer som vil forbedre dit liv, uden at det faktisk kræver så meget efterfølgende. Det jeg tænker på her, er det sted i huset hvor du højst sandsynligt bruger mest tid… har du gættet hvad jeg tænker på?

Vi bruger cirka en tredjedel af vores liv i sengen, og den har derfor en større indflydelse på vores liv end vi lige går og tænker over. Hvis din seng er af ældre dato (eller i hvert fald hvis selve madrassen er), så er det en god ide at investere i en ny seng. Der er nu om dage rigtig mange gode muligheder for at købe en god seng online, som ikke koster alt for meget. Hvis du ønsker en billig seng, så ville jeg tjekke denne guide til køb af boxmadrasser online. Hvis du gerne vil have lidt mere luksus, så kunne du også vælge at købe en kontinentalseng, som er type af senge, som bliver mere og mere populære her i Danmark. I USA er det klart den mest solgte type. Her får du flere madrasser i en seng, og det giver en fantastisk komfort. Du kan tjekke en guide om køb af kontinentalsenge online ud lige her.

Mere motion og flere grøntsager

Jeg skal selv have købt en ny seng i 2015. Jeg regner allerede med at bestille min seng her i januar, så jeg kan blive udhvilet i hele 2015. En udhvilet krop gør at jeg bedre kan få energi til at komme ned og træne, hvilket i sig selv vil gøre at jeg på sigt får endnu mere energi og en gladere krop.

Den seneste tid har jeg spist alt for usundt. Det vil sige, alt for meget sukker og fedt. Det skal der bestemt ændres på. Grundlæggende skal jeg bare til at spise nogle flere grøntsager. Hvis grøntsager er en større del af hvad jeg spiser, så vil jeg automatisk også komme til at skære ned på sukker og fedt ting. Jeg skal selvfølgelig derudover passer på med at drikke alt for meget sodavand og juice, som jeg nogle gange godt kan komme til at drikke lidt for meget af. Drikker man bare en sodavand, så svare det til virkelig mange minutter jeg ellers skal træne ekstra.

Jeg håber du kommer godt i gang med 2015 og dine mål for året.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *