Enkeltdyne eller dobbeltdyne

Hvis jeg ikke allerede havde vist det, så ved jeg det i hvert fald nu. Jeg er bestemt tilhænger af det ganske danske system, hvor man har sin helt egen dyne, og ikke skal dele den med nogen. Jo en dobbeltdyne giver helt sikkert mere hygge med kæresten/konen/manden, men til gengæld giver den også mange kampe om hvordan den skal ligge. Det burde gøre det ekstra varmt og lækkert at ligge op og ned af sin bedre halvdel, men jeg føler i stedet at der kommer masser af kold luft ned i mellem os.

Nu har jeg været i udlandet i nogen tid, og vi har været nødt til at dele dobbeltdyne, og jeg glæder mig til at komme hjem og have min helt egen. Hvis du er til dobbeltdyner, så er det helt fint med mig, for jeg kan selvfølgelig godt se fordelene, men jeg er bestemt glad for at jeg normalt ikke behøver at bruge sådan en.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *