Jeg vil gerne læse flere bøger i 2015

Jeg har en del forskellige nytårsforsætter for 2015. Et af dem er at jeg gerne vil til at læse flere bøger igen. Der er ikke noget mere afslappende end at sidde i sofaen eller i sin seng og læse en god bog. Når man finder en roman, som bare opsluger en, og man slet ikke har lyst til at give slip igen. Der findes ikke mange ting som er bedre end dette. Alligevel er det ikke noget jeg har fået gjort ret meget i løbet af 2014. Derfor vil jeg gerne til at læse lidt mere igen.

Jeg skal helt sikkert have læst en masse gode romaner, men tænker også at jeg skal have købt en del forskellige faglitterære bøger, som jeg kan blive lidt klogere på omverdenen. Vi skal helst blive ved med at holde vores hjerne i form, og give den ny viden. Det er det som har gjort os mennesker til de dominerende her på vores planet, og det forsætter kun med at være sådan hvis vi gør noget ved det. En god bog har næsten altid være den bedste måde til ny viden, og jeg vil mene at det på rigtig mange måder stadig er det.

Hvis du har nogle gode forslag til bøger, som du mener jeg bør læse i løbet af 2015, så skriv meget gerne en kommentar nedenfor. Det er lige meget hvilken type af bog, bare skriv nedenfor, så bliver jeg glad. Skriv gerne hvorfor du mener jeg bør læse lige netop den bog, så det bliver lidt nemmere for mig at tage stilling til om det kunne være noget.

Hvad er dine nytårsforsætter? Lad mig endelig høre hvad du har af planer. Skal du lige som mig til at have hjernen helt i topform, eller er det andre dele af kroppen du har fokus på?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *