Ny bank kommer til Danmark i 2016

Der er helt sikkert plads til konkurrence, og jeg tror bare dette er første skridt til mere konkurrence på bankmarkedet. De store traditionelle banker har i et eller andet omfang sovet i timen. Derfor tror jeg også at der er god plads til Bank Norwegian forbrugslån og kreditkort, som er noget som vi kommer til at se i første halvdel af 2016 her i Danmark.

Så hvis du gerne vil have lidt bedre forbrugslån og mere interessante bonusser på dit kreditkort (er sikkert ikke nogle fordele for dig lige nu, så skal ikke meget til), så kan du godt glæde dig. Personligt tror jeg i hvert fald at den nye bank i Danmark, som delvist er ejet af flyselskabet af sammen navn, nok skal kunne tiltrække sig en masse kunder.

Mange har ikke lyst til at tage deres forbrugslån i Nordea og Danske Bank, som i disse år bliver mere og mere upopulære. En god online løsning, uden alt for meget bøvl er derfor at foretrække. At Norwegian samtidig har forskellige muligheder for at give deres kunder mere end bare traditionel kedelig bank, er så bare en fordel.

Det bliver spændende at se hvordan danskerne kommer til at tage det til sig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *