Senge test 2015

Hvis du gerne vil have et godt og sundt liv, så er det en god ide at have en ordentlig seng. Vi sover i cirka 30% af vores liv, og så plus den tid vi ellers bruger på at være i vores seng, så løber det lige pludselig op i rigtig mange timer. Derfor er det godt at undersøge hvilken seng du skal købe.

Stor test af senge du kan købe online

Ofte kan en seng ikke holde mere end 10 år, så du skal højst sandsynligt snart ud og købe en ny seng. Der er stor forskel på senge og ikke mindst på hvor meget du får for dine penge, og det kan godt være svært at tage ned i en butik, og finde ud af det. Med den test som jeg linker til ovenfor, så får du nogle gode bud på hvilken seng der kan være god at købe som den næste. Det er en test af kontinentalsenge, som bliver mere og mere populære her i Danmark.

De har været den mest populære slags i USA i mange år, men nu har danskerne efterhånden også fundet ud af at det giver lidt ekstra luksus og en dejlig liggekomfort at have en ekstra madras i sengen.

Hvis vi gerne vil holde vores krop, og dette gælder alle dele af vores krop, lige fra ryggen, hofterne og ikke mindst vores hoved i topform, så skal vi have en god søvn og et ordentlig sted at få den. Hvis vi ikke ligger ordentligt så kan vi skade ryggen, og hvis ikke får sovet nok, så kan vi have svært ved at koncentrere os dagen efter. Sidst men ikke mindst så har folk der ikke sover nok problemer med hukommelsen både på kort og lang sigt. Det er derfor ganske vigtigt at man får en seng, hvor man kan få de 7 til 9 timers god søvn hver nat, som vi alle har fortjent.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *