Tøsne

Hvad sker der for den danske vinter? Vi har de senere år set at vejret ændre dig her i Danmark, og ja i hele verden i det hele taget. 2014 endte med at blive det varmest år man har set i Danmark, og det endte faktisk også med at blive det varmeste på verdensplan.

Nogle steder betyder det ikke nødvendigvis at vejret bliver varmere, men i højere grad betyder det at vejret ikke er som det plejede at være. Her i Danmark er vi godt i gang med at få en god grå og kedelig vinter, hvor det eneste der virkelig minder om vinter er tøsne. Det er allerede for sent at nå og få en rigtig kold en af slagsen, da vi allerede er halvvejs uden at have fået rigtigt vintervej.

Jeg er personlig glad for vinter og kulde. Det fjerner nemlig alt den grå tristhed som godt kan ligge henover landet i vintermånederne. Det er altså meget lysere og hyggeligere når der ligger sne henover landet.

Derfor håber jeg også at det snart lige bliver et par grader koldere, så sneen kan få lov til at blive liggende. Så det ikke bare er noget vi har til låns i nogle få sekunder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *